Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

divendres, 12 de febrer de 2016

Majide. Saga Shunka i prometent



Majide

Una nova creació de la saga Shunka, amb plats molt ben resolts i preu correcte si no es demana massa.

Carrer Tallers, 48 
Sense web... 
Sense pàgina oficial Face... 
I feina per trobar el telèfon... 
T. 930163781

Aquesta cinquena (qui ho diria...!) visita dels “3 (o+) a taula” ha estat una mica per atzar, ja que inicialment vam decidir un dels lloc acabats d’estrenar amb tothom #so_excited, però al darrer moment i precisament per això, vàrem tirar-nos enrera. 


I no és pas que tinguem por a les novetats, doncs vam anar a parar  a un de  superacabat d’estrenar que va proposar el Ricard i que se suposàvem  era una  bona aposta com  així ha estat. 

Es tracta del Majide,  el novíssim dels del Shunka i ves a saber si amb personal del Kak-Koy. Aquesta és la informació que ronda per la xarxa, i de fet, les targetes, local, banys, etc... és tot igual. 

I també el bon nivell de menjar així com algun dels plats (també ofereixen les mítiques albergínies amb miso, que aquest cop no hem demanat). 

El local és de l’estil japonès ultra clàssic, fusta clara, espai força obert, barra a la vista on cuinen, minimalista. També dona  la sensació que és acabat d’obrir i que hi falta algun acabat...

Entrada discreta estil tots els “shunka”, però  han variat la zona. Se’ls hi han acabat els locals de la zona Catedral. Aquest és ravalero (com el gat dels “Aristogatos”...). 



Carta de menjar llargueta, i moltes coses que venen de gust. Hem anat triant una mica cadascú i guiats per triar plats diferents.



Hem començat amb una tempura de kokotxes, boníssimes.  Hem assegurat el tanto amb uns yakisoba (seguint la tradició del Ricard i el Jordi, per si es queden amb gana ;-) i aquests estaven pèl secs... bons, en tot cas. Pel nostre gust una mica fina la pasta. Els yakisoba millor amb fideu una mica més gruixut. 




Hem seguit amb un sashimi de seitons d’espectacle (aquí ja han dut soja. Alguns delíem... hahaha) i uns nigiris d’uni (d’impressió) i d’anguila (brutals). 




I acabant amb alguna cosa amb arròs, per si de cas, dos makis, el Kani (nom que ha donat joc a taula), de cranc, bo, però res a destacar, i l’spicy  tuna, molt bo.  





Del vi no hem fet foto. Un blanc d’Orto Vins. Ja l’hem pres altres cops. Està molt bé.  

A diferència del Kak Koy tenen més postres (no masses, en la línia japo minimal) i hem fet un clàssic, trufes de te verd. 


Final. El compte. Per cap uns 40 euros, amb bona propina. Bona RQP tenint en compte el nivell de producte, 7 plats, 1 postres i vi. I essent família Shunka... 




Com resum del lloc:


Zona centre. Perfecte. Després pots fer un cafetò a l’Ateneu. 


Menjar molt bo. Molt bon producte. 

Servei atent. Encara amb rodatge

Preu correcte, si no t’atipes massa :)

Això ja ho vam dir amb el Kak Koy, però serveix igual: es pot convertir en un fix per dinars/sopars casuals i lleugers.  

PUNTUACIÓ PONDERADA = 7,4 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")

13 comentaris:

  1. japo molt recomanable!! hi tornaré aviat, a tastar plats pendents i a veure qui va de militar aquest cop... �������� esther

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... És un lloc per tornar i veure com funciona quan hagi rodat més... Però vam sortir-ne prou contents...

      Elimina
    2. Encara no sabem l'identitat del lluç disfressat de marine? :-)))

      Elimina
  2. Coi, 5-6 Eur per niguiri d'anguila i l'altre de nosequè?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estaven molt bons Joan... I omplien, però quan ho vaig llegir, vaig pensar el mateix...

      Elimina
    2. Però de fet, aquests dos nigiris ja fan per si sols un entrant. I 10 o 11 euros tampoc és tant... I més tenint en compte la qualitat i elaboració de tots dos.

      Elimina
  3. Fa molt bona pinta però hauria d'anar sense la meva filla, o em sortiria per 60 per cap. lleuger i japo no van units per ella. :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest és el problema... Si no et marques límit en aquests llocs i esperes a dir "ara si que no puc més", pots cremar la VISA... :) :)

      Elimina
  4. Reflexió: Si no t'atipes massa, demanes els plats més barats de la carta i comparteixes un postre entre tres el preu és correcte fins i tot a Via Veneto.
    PD: bona propina quan és? 4,8€? 1,6€ per cap? ho trobo irrisori per tenir que aguantar-vos allà fent el pena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi em fa gràcia (i saps que és així) que descarreguis les teves frustracions en el meu bloc i ara en aquest en que participo... Però en cap accepto/acceptem que utilitzis noms que puguin donar a entendre que ets la persona que no ets...

      T'ho dic perquè ja saps de la meva diligència en esborrar comentaris quan suplantes altres persones o insultes a algú que no sigui jo... Estàs avisat..

      Elimina
    2. aquest nano dels anònims el que ha de fer primer és aprendre a escriure en català sense faltes... escrius fatal, xato. per tant, estudia. sé de la teva estima pel Ricard i ho entenc, és una persona molt estimable... jajaj. però com has parlat en plural, intervinc també en els teus comentaris penosos. l'únic que pots dir és això? que t'infles a toro? això ho podem fer tots cada cop que volem i és un criteri bastant patètic. per cert, el via veneto? ho dius seriosament? és la teva referència de restaurant a Barcelona? però si fan descomptes al 50% al restalo! i tu parles de butxaques plenes? jajaja.... que cutre... tot dit, rei!

      Elimina
  5. Utilitzaré els noms que em vinguin de gust, i sinó t'agrada esborra el comentari amb la diligència que et caracteritza. A mi em fa gràcia tenir la certesa que en el fons saps què tinc raó, que ets una pobre personeta.
    "Hay veces que emprendemos aventuras sin saber cómo terminarán. Aventuras amorosas, aventuras empresariales, y esas terribles aventuras gastronómicas en que un amigo muy pesado quiere llevarte a un restaurante que ha descubierto con “una buena relación calidad/precio”. M'acaven de passar un article i aquest fragment m'ha fet pensar en tu; com saps bé, tu ets "el amigo pesado" que descobreix restaurants amb bona relació qualitat preu i que en la carta d'un restaurant primer mira els preus del plats i després els plats en qüestió. Patètic. Jo quan vaig a Shunka o a Koy surto a reventar de toro i sake, pagar és de valents.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu saps les regles que marco... No em cal "autorització per esborrar"... Com que et portes bastant bé i l'únic que fas és fer-te el ric i el fatxenda, dient: "Quan vaig al Shunka, surto a reBentar de toro i sake, pagar és de valents", Comentari acceptat... (Només t´he canviat la "v" per la "B" d'anònim).... :)

      Va... ànims... "tu puedes!"... Però sense insultar a ningú, ni fer-te passar per ningú... Lo de 'adicted', ja m'agrada més...

      Elimina