Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

divendres, 13 de maig del 2016

La Panxa del Bisbe. Un dels valors segurs


La Panxa del Bisbe


Restaurant curiós i agradable al barri de Gràcia, amb bona oferta i bona RQP. Servei planer i agradable, amb local senzill i amb un petit pati al final.


carrer Torrent de les Flors, 158

TEL: 932137049

Feia temps que el “tripartit” teniem pendent a la nostra llista La Panxa del Bisbe, com a lloc segur, per la qualitat de cuina i perquè a alguns del “trio” no havien visitat el nou local. I quina bona decisió. 


Gran canvi i molta millora. En quant a espai, llum i servei. I el pati que veieu a la segona imatge, és un gran actiu de cara al bon temps, fumadors, gent amb fogots... :)

La-Panxa-del-Bisbe-sala

La-Panxa-del-Bisbe-pati

Això sí, mantenen l'estil i la qualitat de la cuina. Cosa que agraïm. I també els preus.
A la carta, a part de plats/tapes i els postres, hi ha la possibilitat de dues opcions diferents de menú (pica pica a 28 € i variadillu, a 36 €) que donen força opcions si vas en grup i amb bons preus.  

La carta ofereix molts productes i és d'aquelles que trobes més coses que venen de gust, que no pas possibilitat de triar, doncs no es pot demanar tot :)


La-Panxa-del-Bisbe-sala

De primers vàrem fer per compartir, com és la tònica habitual. I vàrem fer tres entrants. Dos d'ells de molt bon nivell i un que ens va deixar una mica freds, per les expectatives posades.. Vam triar verat escabetxat amb fonoll, remolatxa, toronja i encurtits (amb dos fans irreverents al grup), que estava de 10; carxofes, ortiguilles, gambetes, cigales i romesco, que era un 15!!!; i els sonsos amb ou escalfat, que estava bo, però ens va decebre, perquè esperàvem platasso i no va ser així, ja que el fregit dels sonsos no estava al nivell esperat d'acord amb el de la resta de plats.


La-Panxa-del-Bisbe-verat

La-Panxa-del-Bisbe-platillo

La-Panxa-del-Bisbe-sonsos

I de segons, ja cadascú el seu. "Por sus segundos platos los conocerás....". Calamar amb pèsols del maresme i espàrrecs (increïbles.. no vull ni pensar de comparar-los amb els trist plat del Vivanda de fa alguns dies), Garrí amb confitura de ceba i gelat de poma àcida (molt gustós i melós, amb el contrast del dolç de la ceba i l’àcid de la poma) i Secret ibèric, albergínia, alls tendres i pesto de piquillo, que sense ser un model de tendresa, estava de bon menjar i amb sabors ben combinats. 


La-Panxa-del-Bisbe-calamar

La-Panxa-del-Bisbe-garri

La-Panxa-del-Bisbe-secreto

Estàvem tan a gust i era tot tan bo, que ens vam animar amb els postres: pa amb oli i xocolata (deliciós) i assortit de formatges artesans.


La-Panxa-del-Bisbe-postres
Vam fer la foto quan ja havíem atacat... :(

La-Panxa-del-Bisbe-formatges

El vi va ser el Palet de la DOQ Priorat i en concret de Torroja del Priorat, del que no vam fer cap foto, però va resultar molt del nostre grat i fet principalment de garnatxa i carinyena. Aprofitem per mostrar parcialment la carta de vins i així veieu que té bona pinta.


La-Panxa-del-Bisbe-vins


I el compte, tatxan: per sota de 40 euros per cap. Molt bon preu. No ens volem fer pesats, però no podem oblidar el compte de Can Miserias... Maleïm el dia...  


La-Panxa-del-Bisbe-compte


Com resum...


Zona "no de pas". Única pega

Molt bona RQP

Local senzill, obert i amb llum

Servei correcte i atent

Segur que hi tornem


PUNTUACIÓ PONDERADA = 7,5 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")