
La Panxa del Bisbe
Restaurant curiós i agradable al barri de Gràcia, amb bona oferta i bona RQP. Servei planer i agradable, amb local senzill i amb un petit pati al final.
carrer Torrent de les Flors, 158 TEL: 932137049 |
Feia temps que el “tripartit” teniem pendent a la nostra llista La Panxa del Bisbe, com a lloc segur, per la qualitat de cuina i perquè a alguns del “trio” no havien visitat el nou local. I quina bona decisió.
Gran canvi i molta millora. En quant a espai, llum i servei. I el pati que veieu a la segona imatge, és un gran actiu de cara al bon temps, fumadors, gent amb fogots... :)
Això sí, mantenen l'estil i la qualitat de la cuina. Cosa que agraïm. I també els preus.
A la carta, a part de plats/tapes i els postres, hi ha la possibilitat de dues opcions diferents de menú (pica pica a 28 € i variadillu, a 36 €) que donen força opcions si vas en grup i amb bons preus.
La carta ofereix molts productes i és d'aquelles que trobes més coses que venen de gust, que no pas possibilitat de triar, doncs no es pot demanar tot :)
De primers vàrem fer per compartir, com és la tònica habitual. I vàrem fer tres entrants. Dos d'ells de molt bon nivell i un que ens va deixar una mica freds, per les expectatives posades.. Vam triar verat escabetxat amb fonoll, remolatxa, toronja i encurtits (amb dos fans irreverents al grup), que estava de 10; carxofes, ortiguilles, gambetes, cigales i romesco, que era un 15!!!; i els sonsos amb ou escalfat, que estava bo, però ens va decebre, perquè esperàvem platasso i no va ser així, ja que el fregit dels sonsos no estava al nivell esperat d'acord amb el de la resta de plats.
I de segons, ja cadascú el seu. "Por sus segundos platos los conocerás....". Calamar amb pèsols del maresme i espàrrecs (increïbles.. no vull ni pensar de comparar-los amb els trist plat del Vivanda de fa alguns dies), Garrí amb confitura de ceba i gelat de poma àcida (molt gustós i melós, amb el contrast del dolç de la ceba i l’àcid de la poma) i Secret ibèric, albergínia, alls tendres i pesto de piquillo, que sense ser un model de tendresa, estava de bon menjar i amb sabors ben combinats.
Estàvem tan a gust i era tot tan bo, que ens vam animar amb els postres: pa amb oli i xocolata (deliciós) i assortit de formatges artesans.
![]() |
Vam fer la foto quan ja havíem atacat... :( |
El vi va ser el Palet de la DOQ Priorat i en concret de Torroja del Priorat, del que no vam fer cap foto, però va resultar molt del nostre grat i fet principalment de garnatxa i carinyena. Aprofitem per mostrar parcialment la carta de vins i així veieu que té bona pinta.
I el compte, tatxan: per sota de 40 euros per cap. Molt bon preu. No ens volem fer pesats, però no podem oblidar el compte de Can Miserias... Maleïm el dia...
Com resum...