Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

divendres, 5 d’agost del 2016

Due Spaghi. È troppo bello per essere vero


Due Spaghi

Restaurant de cuina italiana amb tocs catalans, en que el producte és excel·lent. Per tant, un dels italians imprescindibles a Barcelona. 

Sepúlveda, 151


TEL.: 935031930

www.duespaghi.es


Nova trobada dels “3 (o+) a taula”. Aquest cop en un italià. I sí és “vero”, perquè el Due Spagui és un restaurant que pots recomanar perfectament com a un dels bons italians de Barcelona. En realitat, fan una cuina catalano-italiana, que trobem molt mediterrània. Molt especial. Amb alguns bàsics que sempre són a la carta i altres plats que varien bastant, que sempre venen molt de gust. 

Entrada i local macos. Des de fora l’entrada recorda com una trattoria típica italiana. I interior cuidat i amb gust, amb unes fotos esplèndides que decoren les parets. 
Carta de menjar no massa extensa però molts plats que venen de gust. Vam haver de pensar i repensar per només triar tres entrants. I també tenen menú del dia. 
Per anar fent boca, mentre acabem de decidir
Vam beure un molt bon vi italià (blanc, que fa calor). Però ens haureu de perdonar, perquès ens ha extraviat la foto i no recordem el nom. 

Vam començar amb el capritx de part del sector masculí, amb un parmesà, per fer boca. Excel·lent. 


De primers vàrem fer una tatin de ceba de Figueres amb stracciatella de burrata (sublim), una amanida molt bona i diferent (“no li diguis amanida”) i unes croquetes de polenta exquisides, amb formatge de vaca i melmelada de pebrots vermells. 

I de segons, els més típics parpadelle al ragú de conill (plat que sempre es demana si vas al Due), Bonito Vitello (amb bonítol, a més de vedella), que estaven deliciosos i un plat molt especial i fantàstic, el calamar a la mediterrània amb rossinyols, de 10!

I si no havíem menjat prou, que sí, vam demanar dos postres: el tiramisú del Paolo (molt bo) i excel·lent i fresc i original, el gelat de saüc amb remolatxa.

Final. El compte. 40 euros per cap. I amb sensació de satisfacció de bon dinar. I colofó de cafès i cigarreta a la seva terrasseta. Com resum del lloc:


Zona cèntrica

Menjar de molt bon nivell

Servei molt agradable

RQP bona

Un dels restaurants italians a tastar a Barcelona

Puntuació ponderada = 8,1 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")