Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 18 de febrer de 2017

Suculent. Molt bona cuina en un espai incòmode


Ubicat en la Rambla del Raval amb plats d’excel·lent elaboració i servei correcte, però amb espai reduït i certament incòmode. No econòmic amb RQP discutible.  


Suculent  


Rambla del Raval, 43  
http://suculent.com/ 
TEL.: 934 43 65 79  


Nova trobada de 3(o+)aTaula i aquest cop a Suculent, que ja era conegut per dos dels components del grup, amb percepcions diferents i per tant era una bona oportunitat per arribar a consens.

No hi ha cap mena de dubte, en que els plats que arriben a les taules de Suculent, són d’excel·lent factura i fan gaudir al comensal. Però el local és incòmode, petit i amb sensació d’estar en una llauna de sardines, tocant-te esquena contra esquena amb el que tens al darrera.


Llavors és quan s’ha de posar a la balança, en un costat la qualitat del producte i en l’altre factor subjectius com el confort i la comoditat. I sense perdre de vista, si la valoració subjectiva de cada un dels plats, no pot quedar augmentada, pel contrast amb l’austeritat de l’entorn.

Estem plantejant una equació difícil on la dificultat creix per la variabilitat dels conceptes subjectius i els efectes laterals que els poden influir. I a partir d’aquí cada un pot treure les seves conclusions, en funció de quins paràmetres, li puguin afectar més o menys.

Els plats que vam demanar i com sempre compartint els 3 primers, van ser: tres ostres a la brasa amb cansalada ibèrica i crema de festucs, 3 croquetes de llamàntol, sépia i gamba i unes carxofes que estaven fora carta, amb picada catalana.


Tots 3 entrants, oferien molt bon nivell, on seria difícil decantar-se per un guanyador.

Com segons i cada un el seu plat, un arròs d’ànec i anguila (que va aparèixer també amb cargols), llom de tonyina vermella a la brasa amb emulsió de pinyons i uns pèsols del maresme, acompanyats de calamars.


Igual que hem comentat en els primers, els tres plats d’excel·lent factura, amb volums no molt compensats, on destacava el d’arròs, en comparació a la mida dels altres dos plats, que també entenem que era degut als diferents preus de les matèries primeres.

La carta de vins correcta, amb vins de diferents procedències, de la qual ens vam decantar per un DOQ Priorat i en concret el vi de vila Bellmunt.


En la secció postres, vam demanar unes que anomenaven xarrup de mango i unes altres que ens van suggerir a base de formatge cusié, amb tòfona, que vam gaudir al plat, però patir al compte com era d’esperar.


Com resum i seguint el fil que dèiem al principi, un lloc al que sense discutir-li el nivell dels plats, genera el dubte de si tornes o no. I en això també hi van haver divisió d’opinions, tot i que vam estar d’acord en que, es pot recomanar advertint de les possibles incomoditats.RESUM

  • Ubicat en la Rambla del Raval (no ho diem ni en positiu, ni en negatiu)
  • Plats d’excel·lent elaboració
  • Servei correcte
  • Espai reduït i certament incòmode
  • No econòmic amb RQP discutible
  • Puntuació ponderada = 7,3 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")😅😅😅😅