Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 15 d’abril de 2017

Massimo. Sempre buono :)


Un dels italians clàssics a BCN, amb plats molt ben elaborats i amb el factor diferencial de local còmode i de nivell i amb una envejable terrassa.  


Massimo  


Via Augusta, 217  
www.restaurantemassimo.es 
TEL.: 934 548 146  


Nova trobada dels “3 (o+) a taula” a un dels italians clàssics de Barcelona. Aquest cop en realitat érem 5 a taula, degut a que al ser inici de setmana santa, van venir parelles dels components. Per això veure més plats de l’habitual!. La tria del restaurant, va ser a càrrec del Ricard i la redacció del post a càrrec de l'Esther, però amb consens del grup.

El Massimo va començar al carrer Muntaner fa anys (visita que ja vàrem fer al seu dia diferents membres del trio) i al cap d’un temps va passar a zona upper. Local molt més ampli, més llum i amb una terrassa fantàstica. Bon servei. I l’ànima del restu, el Massimo.
Carta no molt llarga, però força variada. Diversos plats que venen de gust. >D’entrants per compartir vam fer les croquetes de gorgonzola i carbassó, els llagostins amb pesto vermell, burrata i mortadela. Que estaven tots a bon nivell i a destacar com sempre allà, la burrata.


I de segons, tres plats de pasta, un de peix i un de verdulero, per la component no carnívora del grup. Les pastes van ser: busiati amb cervol, linguine amb cloïsses, fregola amb gambetes i cloïsses i els altres plats, llobarro planxa i albergínies a la parmigiana, que al ser de la llista de primers, la ració és una mica escassa. Totes les pastes van ser prou destacables.


En quant a vins, la carta no és àmplia, però si ben escollida, amb vins locals i bon assortiment d’italians. Vam demanar el vi italià, Masciarelli Montepulciano D'Abruzzo 2014. Van ser dues ampolles. Va resultar un vi força interessant amb molt bona RQP si ens fixem en el preu en botiga (no pas al que vam pagar al restaurant), i amb el seu nom, ja indica el raïm així com la regió de procedència. Ofereix en nas, aromes de fruits vermells madurs i lleugers tocs de tabac. En boca es mostra equilibrat i saborós.


I vam fer postres! I dos!! Es nota que el sector femení era més ampli aquest cop.... Bon tiramisú i mediocre el coulant. Cafès bons que vam prendre a la terrassa posterior, que fa les delícies dels fumadors.


Final. El compte. Preu per cap, 43 euros.RESUM

  • Zona upper, en plena Via Augusta
  • Bon nivell gastronòmic
  • Servei amable i correcte
  • RQP correcta, atès el conjunt que configuren el local, el servei i la gastronomia
  • Ofereixen també els migdies, un menú de menys de 20€, que pinta força bé
  • Puntuació ponderada = 7,8 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")