Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 11 de novembre del 2017

Memorias de China. Viejuno pero bueno


Restaurant de cuina xinesa, un clàssic a BCN i dels de nivell, amb bon producte i servei professional i amable. Bona RQP.  


Memorias de China  


Carrer Lincoln, 17  
www.memoriasdechina.es 
TEL.: 9341657602  Nova visita dels “3(o+)a taula”, tot i els esdeveniments polítics dels últims dies, que fa que els ànims no estiguin massa alts. Tria feta pel Ricard i post escrit per l’Esther, en consens amb tot el grup

Memorias de China és un restaurant xinès tradicional, sembla inclús familiar, de decoració típicament carregada, amb daurats, dracs i color vermell per tot arreu, prou ampli i taules còmodes. L'atenció és agradable i atenta.
Carta força llarga, de les que atabalen una mica, però amb molts plats que venien de gust. De fet, ens va costar triar i el sector masculí va optar per un menú que oferien per a dues persones. I el sector femení va fer la seva tria, tot i que tots vam picotejar.

Vam demanar per beure el popular DOQ Priorat, Camins del Priorat.D’entrants, sector femení, fa demanar uns wantun de llagostins molt bons. I sector masculí, unes vieires al vapor amb fideus i mongetes, cruixent de peus de porc (excel·lent) i llagostins a la sal i pebre. que venien amb el menú. Tot a bon nivell. La salsa del cruixent de peus de porc estava de traca i mocador.I de segons, el sector femení tofu amb verdures, de molt nivell i amb una quantitat important. I el sector masculí, “pato laqueado” i arròs caldós de vedella i verdures.

Tots els segons estaven molt ben resolts  i amb quanties importants. El menú tenia un molt molt bon preu per la qualitat oferta. Val molt la pena fer-lo.I tot i les quantitats, vam fer unes postres. Un gelat de vainilla amb làmines de gingebre. Excel·lent.I el compte, amb un preu per cap, aproximat de  30 euros, sense beguda. Bona RQP.RESUM

  • Zona raonablement cèntrica
  • Bon nivell de producte
  • Bon servei
  • Cuina tradicional xinesa
  • Bona RQP
  • Puntuació ponderada = 6,4 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")