Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 30 de desembre de 2017

Can Bosch. Un estrellat a Cambrils


A Cambrils, amb estrella Michelin, oferint producte de primeríssima qualitat i cuina de molt alt nivell. Un lloc molt recomanable que val la pena visitar. 


Can Bosch  


Rambla Jaume I, 19 (Cambrils)  
www.canbosch.com 
Tel.: T. 977 36 00 19  

Tot i que a 3(o+)aTaula,  només publiquem restaurants de BCN, volíem fer una trobada especial d’acabament de 2017, per celebrar que el nostre projecte, està assolint més èxits dels que pressuposàvem inicialment. I aprofitant que un dels nostres components, s’ha convertit en cambrilenc, vam organitzar una sortida a Can Bosch.

Cambrils, és una plaça privilegiada pel que fa a la restauració i que una ciutat de la mida de Cambrils, disposi de dos restaurants estrellats Michelin, ja ens dóna alguna pista.


Can Bosch, va obrir a l’any 1969 i ha anat evolucionant fins arribar al punt actual. Des del 1982, Joan Bosch a la cuina i Montserrat Costa, al menjador, han treballat durament per mantenir el nivell d’exel·lència del restaurant. I a partir del 2012, ja s’ha incorporat la tercera generació. L’Arnau Bosch i la seva parella Eva Perelló, han donat més impuls si cap al projecte.

L’oferta de Can Bosch, a més de l’opció carta, ens permet triar entre 4 menús degustació, que podeu veure a la seva web: El que porta precisament el nom “degustació”, el “Menú del mar”, el “Tradició” i també un especial de llagosta.

Vam optar pel “Tradició”, que amb un cost per sota dels 50€, és un autèntic regal, atès que estem en un estrellat Michelin, que a més té el plus de la naturalitat, que encara li dona més encant. I això ens va arribar.  La secció cruixents,  
snacks salats i 

aperitius
, estava configurada per,


Tot seguit va arribar la crema de ceba caramel·litzada, amb llom de tonyina, maionesa fumada i cebetes encurtides.


I va arribar el pop a la brasa, amb puré de cigrons, salsa kimchi i cotnes de porc

 del que destacava l'impressionat textura del pop. Els que tenim avorrit el pop que ara serveixen a tot arreu, de procedències "exòtiques",  ens resulta molt plaent, trobar un pop exquisit com aquest que ens van servir.


I un dels plats mítics de Can Bosch: el seu reconegut arròs negre amb escuma suau d’all i oli.


Com plat final previ a les postres, oferien dos opcions: El lluç de palangre amb salsa i verdures
 o
 les mandonguilles de magret d’ànec, amb all negre, shiitakes saltejats i calamar cruixenti finalment les postres: crema catalana, amb bescuit de canyella, crema de llimona, carquinyoli i sorbet cítric. Unes postres, realment encertades amb contrastos de sabors molt interessants.


Els petits fours per acompanyar els cafès, van posar punt i final.


La carta de vins de Can Bosch,  és de les de traca i mocador. Vam començar amb una ampolla de Clos Nelin de la DOQ Priorat i un dels millors blancs catalans, fet a base de garnatxa blanca, macabeu, i escanyavelles i com l'ampolla es va fer curta, ho vam complementar amb unes copes del també DOQ Priorat,  Artigas del celler Mas Alta.
I aquest va ser el compte,


Com resum, dir que Can Bosch és dels llocs que per ell mateix, ja mereix un desplaçament a Cambrils, amb producte de primeríssima qualitat, cuina de molt alt nivell i un tracte que dona la sensació de que no estàs en un estrellat positiu i dit com un gran elogi, doncs el que allà trobes és professionalitat i naturalitat.

RESUM
  • Cuina de molt alt nivell
  • Producte de primer nivell
  • El tracte és molt professional i natural al mateix temps
  • Menús degustació molt recomanables
  • Puntuació