Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 28 d’abril de 2018

Fismuler. Grata sorpresa


Un restaurant desembarcat recentment a BCN, que té origen en el que a Madrid porta el mateix nom. El servei i producte són més que correctes. Ofereixen una carta atractiva i sorprenent en alguns plats. Resulta recomanable.  


Fismuler  


Rec Comtal, 17  
www.fismuler.es 
TEL.: 935 14 00 50  

FismulerNova visita dels de 3(o+)aTaula, amb un nou gir. Ens va la marxa, ja ho sabeu! Passant d’aposta segura a visitar novetat recent d’un restaurant amb ja trajectòria i bon nom a Madrid.

La tria del lloc la va fer el Ricard i escrit ha estat a càrrec de l’Esther, en consens amb tot el grup.

Local nou estil industrial (ja vist tants cops, però fet amb bon gust), ampli, amb llum, còmode i amb finestrals oberts, que recorda a molts locals de països més freds, que al mínim raig de sol obren finestra (sobretot en hores de brunch... i nits d’estiu a Barcelona, que fa pinta de lloc de moda hipster, tot i que el públic del migdia, molt diferent al previst).

Teníem les nostres reticències, pel de sempre, molta propaganda prèvia, que mai saps si és del tot honesta o no. I per això l’havíem de tastar en primera persona! Amb un estil mediterrani-mercat, es podria dir?


Disposa d’una carta curteta, però amb molts plats que criden l’atenció. De fet, el comentari va ser que podies tornar a l’endemà i demanar totalment diferent amb noves propostes, que venien tan de gust com les triades.
D’entrant de la casa i servit com aperitiu, “carpaccio” de vedella amb gingebre. Fins i tot la vegetariana del grup,  s’ho va menjar. Bo i sorprenentCom a primers a compartir vam demanar amanida de verat al sarment, patata i escabetxats, paté de campanya amb mousse de ceps i truita d’”ortiguillas” (espectacular).

Però enlloc del verat va aparèixer una orada semi curada amb ametlla, que feia una pinta increïble i que vam decidir substituir pel verat. I per sort, perquè va ser un dels plats més destacat.


En tot cas, el restaurant, amb un detall molt elegant, ens van dur igualment el verat. Que estava a bon nivell.

I de segons, ja cadascú els seus, arròs melós de cloïsses, carxofes i julivert  pel sénior del grup ( i que estava molt bé), escalopa vienesa amb ou i tòfona (la més gran que hem vist mai ;-) i reig a la brasa amb kimchi i col  per la secció vegeta (nivelazo de peix!).


De postres, magnífic pastís de formatge, que ens va recordar un que ens va encantar a la Taverna dels 11. I crema de mandarina amb gelat, que se suposava que el sector femení repartia i que va liquidar sense pietat. I sense adonar-se’n!!! Tot xerrant? Estava lleuger, fresc i esplèndid.


Destacar que cal que hi aneu amb gana o tingueu en compte què demaneu. Les racions són complertes.

La carta de vins era prou correcta i oferia també vins de proximitat, cosa que és d'agraïr. Vam demanar un DOQ Priorat i en concret Les Crestes del celler Mas Doix. Un vi en el que predomina la garnatxa, tot i que amb petites aportacions de carinyena i sirà. Va estar en la seva línia de correcció habitual. Com degut a que els plats eren complerts, vam requerir de vi a copes que van ser del mateix vi. El compte va ser aquest, amb un preu aproximat de 40€ per cap, sense beguda. Bona RQP.RESUM

  • Molt bon nivell de producte.
  • Bon nivel de cuina
  • Carta atractiva i amb plats curiosos
  • Servei atent
  • Bona RQP
  • Puntuació ponderada = 7,8 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")