Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 21 d’abril de 2018

Guia de restaurants de BCN 2018


Per fi hem donat vida a aquesta Guia o recull de restaurants de BCN, que queda perfectament definida amb el hashtag #semprepaguem. I que caldria contrastar amb el hashtag que molts obliden, i que si tinguessin ètica, posarien, que és #sponsored .  


Guia 3(o+)aTaula  


50 restaurants recomanats a BCN  
Descarregar la Guia 
TEL.: Edició Primavera 2018  

Un dia, en una de les nostres trobades quinzenals que fem conjuntament a restaurants de BCN, ens va passar pel cap escriure una Guia de restaurants. En realitat, no deixa de ser un recull de llocs que coneixem bé i que recomanem anant sobre segur. La majoria d’ells ja els hem publicat a la nostra web conjunta www.tresomesataula.cat.

La vam limitar a BCN ciutat, més que res per la dificultat de desplaçar-nos en dia laborable, ja que en dies festius, cada un dels tres components del grup, fa vides independents.... #nofemcolleta 😂😂😂Ens vam marcar uns paràmetres de com havia de ser una Guia. Volíem diferenciar-nos de la resta que podeu trobar. I vam decidir, que el nostre tret diferencial, vindria definit amb la paraula màgica #todogratis, però a la inversa de com s’entén habitualment. Voilà


#todogratis, perquè la podeu obtenir de manera totalment GRATUÏTA. Només cal que feu clic a l’enllaç, que teniu aquí. I #todogratis també, perquè els restaurants que hi apareixen, tampoc han pagat ni un euro... I els que hi surten, no tenien ni idea d'aquesta Guia, fins que ho descobreixin. Alguns ja ho ha fet, però la majoria encara no ho han descobert... 😊😊

Tipus de restaurants que hi surten?. Doncs de tot tipus... econòmics , de classe mitjana, uns pocs de classe alta, entenent com a tal, més de 50€ per cap, sense begudes. Presumim de no homogeneïtat pel que fa a llocs descrits. Cada un té el seu moment i la seva circumstància...

En cap cas pretenem dir que siguin els 50 llocs millors de BCN. Són llocs on els tres hem coincidit, hi hem estat més d’una vegada, i ens han agradat.


Com s’ha finançat la seva elaboració?

En tot cas, nosaltres mai hem pensat en treure-li cap benefici econòmic. Ens donem per ben pagats havent-ho passat molt bé, dissenyant-la i fent-la. I també gaudint dels àpats.

Revisarem aquest Guia, cada canvi d’estació, afegint nous llocs que creiem mereixin estar-hi i retirant alguns que per diferents motius, creiem que ja no mereixin ser. Per tant la seva versió online, serà dinàmica i actualitzada. La propera serà la versió d’estiu, que tenim prevista per inicis de juliol.

NOTA INFORMATIVA: No anem a fer escrits per encàrrec. Eviteu contactar-nos d’agències i restaurants, que en el fons som bones persones i ens sap greu negar-nos. I és que a sobre, alguna agència es posen tufats, quan reben el "no", que ni entenen... 😓😓En fi... que NO SOM:


I fent clic aquí, la podeu descarregar i guardar-la 

12 comentaris:

 1. experiènca xulíssima, gaudida a tope! and counting.... merci per tot jordi i ricard! :-) seguim! esther

  ResponElimina
  Respostes
  1. La feina és de tots, eh? Ja saps allò que diu el teu amic de "ben d'hora, ben d'hora..."

   :-)))

   Elimina
 2. He tingut ocasió de fullejar el llibre, i francament, no és gran cosa. Crec que n'hi ha de millors. Apa siau!

  ResponElimina
  Respostes
  1. hahahaha.... Ens han pujat el pdf a la categoria de llibre.... :)

   Déu nos en guard...

   Elimina
  2. Crec que l'Encíclica "Laborem Exercens" estava millor, però crec que és més del teu estil i no pas del nostre... ;-)

   I ja saps... Bon vent i barca nova

   Elimina
  3. Pobre... :) :) ... només diu que no li ha "Encantat" :)

   Elimina
  4. casting pearls before swine... ;-) esther

   Elimina
 3. Molt bona feina!!! Hi ha per tots els gustos, molt bons suggeriments. Només he trobat a faltar un ìndex, o un llistat per tenir una visió global dels restaurants que hi són.

  Tenim feina si els de visitar tots!!!

  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja ets la segona persona que reclama index.... i com "maquetador oficial", puc prometre i prometo , que a la segona edició, tindreu index....

   Salut!!

   Elimina
  2. Molt bona recomanació Pepa!!
   Moltes gràcies!!

   Salut!

   Elimina
  3. Merci Pepa per les aportacions! esther

   Elimina