Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 23 de juny del 2018

Capet. Sense masses sorpreses..


Una bona opció a la zona del barri Gòtic, amb bona cuina i bona RQP. Amb el canvi de local, han guanyat molt.  


Capet  


Cometa, 5  
www.capetrestaurant.com 
Tel.: 937 20 44 21  


Nova visita dels 3(o+)aTaula, amb una “novetat”. Suposada aposta segura, perquè ja coneixíem el  restaurant que tenen a Gràcia i en que es menja molt bé.

Tria feta per l’Esther i escrit per l’Esther, contravenint totes les nostres normes , en consens amb tot el grup.

Mantenen el Capet antic, que a partir d’ara es “Petit Capet” i aprofiten el local existent de l’anterior “Pla Cometa” (vinateria on es menjava molt bé, però d’escàs èxit de públic) certament més ampli, amb llum, prou còmode i amb finestrals oberts a un carrer típic del Gòtic.


La carta és prou llarga, i amb plats que criden l’atenció. De fet, un primer estava triat de segur: les croquetes. Sector sènior dixit!

Com a primers a compartir vam demanar les sabudes i pre triades croquetes (al top de Barcelona), verat marinat i remolatxa (excel·lent) i carxofes amb papada ibèrica (que n’esperàvem més, tot i que bones).
I de segons, ja cadascú amb els seus plats, Picanya de vaca galega excel·lent com sempre segons el sènior, bacallà confitat sobre llit de mongeta blanca (que no és dels tops que hem tastat) i tàrtar d’escamarlà (fora de carta), que estava a molt bon nivell.
De postres, taula de formatges  i unes de fora de carta, a base de mango, molt correctes.


La carta de vins és senzilla amb no masses possibilitats al nostre gust. Vam demanar el ja conegut vi elaborat per Fredi Torres & Antoine Touton.  Un D.O. Montsant. És un projecte conjunt d'aquests dos vinyaters que va començar el 2013 amb el propòsit d'elaborar vins artesans i procedents de vinyes cultivats de manera ecològica. Està elaborada amb la varietats Garnatxa (85%), Carinyena (12%), Macabeu i Garnatxa Blanca. Un vi senzill, però que vé de gust.


I amb preu per cap, aproximat d'uns 35 euros, sense comptar begudes. Bona RQP.RESUM
  • Bon nivell de cuina
  • Bona opció a la zona del gòtic
  • Bona RQP
  • Puntuació ponderada = 6,9 d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")