Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 23 de juny de 2018

Capet. Sense masses sorpreses..


Una bona opció a la zona del barri Gòtic, amb bona cuina i bona RQP. Amb el canvi de local, han guanyat molt.  


Capet  


Cometa, 5  
www.capetrestaurant.com 
Tel.: 937 20 44 21  


Nova visita dels 3(o+)aTaula, amb una “novetat”. Suposada aposta segura, perquè ja coneixíem el  restaurant que tenen a Gràcia i en que es menja molt bé.

Tria feta per l’Esther i escrit per l’Esther, contravenint totes les nostres normes , en consens amb tot el grup.

Mantenen el Capet antic, que a partir d’ara es “Petit Capet” i aprofiten el local existent de l’anterior “Pla Cometa” (vinateria on es menjava molt bé, però d’escàs èxit de públic) certament més ampli, amb llum, prou còmode i amb finestrals oberts a un carrer típic del Gòtic.


La carta és prou llarga, i amb plats que criden l’atenció. De fet, un primer estava triat de segur: les croquetes. Sector sènior dixit!

Com a primers a compartir vam demanar les sabudes i pre triades croquetes (al top de Barcelona), verat marinat i remolatxa (excel·lent) i carxofes amb papada ibèrica (que n’esperàvem més, tot i que bones).
I de segons, ja cadascú amb els seus plats, Picanya de vaca galega excel·lent com sempre segons el sènior, bacallà confitat sobre llit de mongeta blanca (que no és dels tops que hem tastat) i tàrtar d’escamarlà (fora de carta), que estava a molt bon nivell.
De postres, taula de formatges  i unes de fora de carta, a base de mango, molt correctes.


La carta de vins és senzilla amb no masses possibilitats al nostre gust. Vam demanar el ja conegut vi elaborat per Fredi Torres & Antoine Touton.  Un D.O. Montsant. És un projecte conjunt d'aquests dos vinyaters que va començar el 2013 amb el propòsit d'elaborar vins artesans i procedents de vinyes cultivats de manera ecològica. Està elaborada amb la varietats Garnatxa (85%), Carinyena (12%), Macabeu i Garnatxa Blanca. Un vi senzill, però que vé de gust.


I amb preu per cap, aproximat d'uns 35 euros, sense comptar begudes. Bona RQP.RESUM
 • Bon nivell de cuina
 • Bona opció a la zona del gòtic
 • Bona RQP
 • Puntuació ponderada = 6,9 d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")

2 comentaris:

 1. No és un barri que freqüenti però sembla que és una bona opció i bon preu.
  Al postres crec que us heu menjat el nom de segons postres (quenelles de gelat sobre crema pot ser ????)

  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pepa, molt bona opció pel barrí, sí! Cal tenir-la en compte. Els postres eren fora de carta i no recordo el nom exacte, però la base era mango. Crema segur que no, perquè no m'agrada... ;-) Merci!!!

   Elimina