Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 30 de juny de 2018

Guia 3(o+)aTaula versió ESTIU


Nova edició d'ESTIU 2018, de la Guia o recull de restaurants de BCN i en la que hashtag #semprepaguem, és una clara declaració d'intencions


Guia 3(o+)aTaula  


50 restaurants recomanats a BCN  
Descarregar la Guia 
TEL.: Edició ESTIU 2018  

La nostra Guia, feta a partir de les aportacions personals, segueix renovant-se com ja vam prometre, a cada canvi estacional.

Per tant, arriba la Guia versió estiu 2018, amb alguns nous restaurants i en conseqüència amb algunes desaparicions.

Vam decidir un numerus clausus de 50 restaurants i per tant cada entrada, implica una sortida. El nostre criteri, està basat en quins recomanaríem en cada moment, i pel que fa a sortides, també ens basem en opinions d’un reduït grup d’amics, de total confiança en l’àmbit gastronòmic i de la penya #semprepaguem


Esperem que gaudiu de la Guia i nosaltres seguirem amb el nostre projecte. I per tant ja anunciem que la propera edició, apareixerà just començada la tardor i segurament amb algunes novetats, que ja anirem anunciant. Gaudiu-la aquells que la rebeu amb il·lusió i podeu seguir-la menystenint, tots aquells que us molesta la seva existència, perquè el contrast, no fa més que mostrar les vostres misèries....Recordeu els nostres paràmetres de com volíem la Guia per marcar diferències amb la resta de projectes que podeu trobar. Podríem definir-la  amb la paraula màgica #todogratis, però a la inversa de com s’entén habitualment. VoilàTipus de restaurants que hi surten?. Doncs de tot tipus... econòmics , de classe mitjana, uns pocs de classe alta, entenent com a tal, més de 50€ per cap, sense begudes. Presumim de no homogeneïtat pel que fa a llocs descrits. Cada un té el seu moment i la seva circumstància...Com s’ha finançat la seva elaboració?

En tot cas, nosaltres mai hem pensat en treure-li cap benefici econòmic. Ens donem per ben pagats havent-ho passat molt bé, dissenyant-la i fent-la. I també gaudint dels àpats.

Seguirem actualitzant aquesta Guia, a cada canvi d’estació, afegint nous llocs i en conseqüència retirant-ne d'altres. La propera serà la versió de tardor, que tenim prevista per finals de setembre.

RECORDATORI: No fem publi reportatges. NO SOM...


I fent clic aquí, la podeu descarregar i guardar-la 

2 comentaris:

 1. Crec recordar (potser m'equivoco) que a l'anterior edició hi sortia l'Escale, que em va fer gràcia i vaig posar a la meva llista de pendents. Hi heu tingut alguna mala experiència? Segueix valent la pena? Gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Roger. En primer lloc gràcies per seguir la nostra Guia.

   Ni hi hem tingut cap mala experiència i jo vaig anar-hi dos cops i fins i tot el vaig publicar al QueFEM. I l'Esther també hi va anar i bé.

   El nostre criteri, és limitar al Guia a 50 llocs... I a la que en trobem 3/4 que volem incorporar, que només vol dir que els recomanem convençuts, fem reunió de veure de quins estem menys convençuts dels 50 anteriors.

   I aquest és un dels que l'hi ha tocat...

   Salutacions!

   Elimina