Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 21 de juliol de 2018

Pur Restaurant. Desgavell «Pur» i dur!

Pur Restaurant és la nova aposta de Nandu Jubany a BCN. Bon producte amb una RQP bastant deficient.  I notes ràpidament que l'objectiu bàsic és inflar el compte...

Pur  


Ptge Concepció, 11  
Pàgina web de Pur 
Tel.: 931 70 17 70  


Pur restaurant  


Nova visita dels “3 (o+) a taula”, amb un gir d’estil. En teoria assegurant el tanto, en teoria, visitant un restaurant de cuiner consolidat i de molt bon producte, sense massa tractament, segons indica el propi nom del lloc.

Tria feta pel Ricard i escrita per l’Esther, en consens amb tot el grup.

El Pur és el nou restaurant del Nandu Jubany a Barcelona al costat del seu Petit Comitè, on ja saps que vas a que et fotin un clatellot, però que se suposa menjaràs bé. Això sí, amb estil “hola chicos” en la variant camperol-pijo i educadet, que fa la mateixa mandra, sincerament.


I aquell dia hi era present el Nandu. Vam observar que es va acostar a totes les taules a servir, excepte a la nostra, tot i que va passar un moment.. 😂😂😂De fet ja sabeu que passem de paripés i tampoc donem peu a diàlegs que no prometen ser agradables. Haguéssim preferit que no passes per no haver de respondre amb cops de cintura a la pedant pregunta que tenen estudiada : “Quèèè.. heu disfrutat?” (no seria més lògic un “Com ha anat?). Perquè tampoc és qüestió de que a més del clatellot, surtis amb un mal rotllo afegit (o més mal rotllo) que s'origina al respondre "NO". Perquè de disfrutar #vaaserqueno 😉

Local de forma estranya, amb llum, barra i vàries taules ben situades que totes miren a la barra/cuina, amb espai entre mig. Molt còmodes les taules i la barra, pos una barra...


La carta no és massa llarga i tenen alguns oferiments del dia.
Que vam demanar...

D’entrant de la casa ens van dur uns porros i una mini pastanaga "de l’hort del Nandu". Tal qual ens van dir. I va ser el tret de sortida pel catxondeo inicial, que finalment va derivar en cabreig general.


De primers a compartir vàrem demanar ous de reig en carpaccio, ronyons de xai de llet a la brasa amb caviar i sardines en espeto. Sardines correctes, res de l’altre món. N’hem menjades de molt millors, i sobretot a aquest preu. Els ronyons segons si tenies sort et tocaven uns amb sabor a llana o no. I els ous de reig molt bé, però obvi, cap secret.
I de segons, cadascú ja el seu plat. Amb èxit absolut de les patates fregides , que ja estaria tot dit, no? Patates que et cobren com complement, eh!!! Platets a més de 6 euros... no fos cas!

Seriosament, ventresca curada amb sal molt bona. I el sector carnívor, costelles de xai de llet correctes i costella de vaca a la brasa amb el suplement de les patates fregides que vam harmonitzar amb l'allioli que servien amb el xai!!).

De postres, bon (i diferent, per lleuger) carrot cake i assortit de formatges (sense explicació, ni ordre, etc...).La carta de vins molt complerta. Vam demanar pel dinar el Quindals 2014 de Mas Estella. El sommelier ja va veure que no podria intervenir gaire i es va mantenir intel·ligentment al marge.


Traca final...

Després de demanar, suplicar, pidolar, cridar i cabrejar-nos (i 20 minuts d’espera després) demanant-lo uns 4 o 5 cops, va arribar EL COMPTE. I aquí ve el desgavell final. Preu per cap, quasi 80 euros per cap, sense beguda. Deficient qualitat RQP, perquè el producte no és gens extraordinari, és correcte -només faltaria-, perquè el servei era força just (tot i que algun s’esforçava, no tots...) i perquè són uns enganyabadocs i et cobren el pa i la pastanaga mini (això ens treu de polleguera) que no has demanat a quasi 5 euros per cap.

Tot plegat, dinar surrealista i mala experiència. On representa havies de pagar gust i ganes però sortir-ne content.


RESUM de Pur

  • Nivell de producte correcte
  • Zona centre upper
  • Servei en rodatge
  • Mala RQP
  • Puntuació ponderada = 6,3 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")