Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 27 d’octubre de 2018

Guia de Restaurants BCN. Edició de TARDOR


Nova edició de TARDOR- 2018, de la Guia o recull de restaurants de BCN i en la que el hashtag #semprepaguem, descriu la nostra filosofia.


Guia 3(o+)aTaula  


50 restaurants recomanats a BCN  
Descarregar la Guia
Edició TARDOR 2018  

Arriba la versió de TARDOR, que esperem segueixi fent créixer el comptador de descàrregues.

Sumant les baixades, de les versions primavera i estiu, hem superat les 8.000 descàrregues.

Som conscients que el fet de ser gratuïta influeix. Però estem orgullosos d'haver assolit aquesta xifra.
La Guia versió TARDOR 2018, arriba amb alguns nous restaurants i en conseqüència amb algunes desaparicions.

Vam decidir un numerus clausus de 50 restaurants i per tant, cada entrada implica una sortida. El nostre criteri, està basat en quins recomanaríem en cada moment, i pel que fa a sortides, també ens basem en opinions d’un reduït grup d’amics, de total confiança en l’àmbit gastronòmic i de la penya #semprepaguem.
Esperem que gaudiu de la Guia i nosaltres seguirem amb el nostre projecte. I per tant ja anunciem que la propera edició, apareixerà just començat l'hivern, a principis de 2019.Els nostres paràmetres...


Volíem que la Guia es diferenciés de la resta de projectes semblants que podeu trobar. Podríem definir-la  amb la paraula màgica #todogratis, però a la inversa de com s’entén habitualment. VoilàTipus de restaurants que hi surten?


De tot tipus... econòmics , de classe mitjana, uns pocs de classe alta, entenent com a tal, més de 50€ per cap, sense begudes. Presumim de no homogeneïtat pel que fa a llocs descrits. Cada un té el seu moment i la seva circumstància...Com s’ha finançat la seva elaboració?

En tot cas, nosaltres mai hem pensat en treure-li cap benefici econòmic. Ens donem per ben pagats havent-ho passat molt bé, dissenyant-la i fent-la. I també gaudint dels àpats.

Seguirem actualitzant aquesta Guia, a cada canvi d’estació, afegint nous llocs i en conseqüència retirant-ne d'altres. La propera serà la versió d'hivern, que tenim prevista per principis de 2019.

RECORDATORI: No fem publi reportatges. NO SOM...
1 comentari:

  1. molt contents!!!! el feedback que ens va donant la gent és molt bo! fa posar content.... :-)

    ResponElimina