Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 27 d’octubre de 2018

Guia de Restaurants BCN. Edició de TARDOR


Nova edició de TARDOR- 2018, de la Guia o recull de restaurants de BCN i en la que el hashtag #semprepaguem, descriu la nostra filosofia.


Guia 3(o+)aTaula  


50 restaurants recomanats a BCN  
Descarregar la Guia
Edició TARDOR 2018  

Arriba la versió de TARDOR, que esperem segueixi fent créixer el comptador de descàrregues.

Sumant les baixades, de les versions primavera i estiu, hem superat les 8.000 descàrregues.

Som conscients que el fet de ser gratuïta influeix. Però estem orgullosos d'haver assolit aquesta xifra.La Guia versió TARDOR 2018, arriba amb alguns nous restaurants i en conseqüència amb algunes desaparicions.

Vam decidir un numerus clausus de 50 restaurants i per tant, cada entrada implica una sortida. El nostre criteri, està basat en quins recomanaríem en cada moment, i pel que fa a sortides, també ens basem en opinions d’un reduït grup d’amics, de total confiança en l’àmbit gastronòmic i de la penya #semprepaguem.
Esperem que gaudiu de la Guia i nosaltres seguirem amb el nostre projecte. I per tant ja anunciem que la propera edició, apareixerà just començat l'hivern, a principis de 2019.Els nostres paràmetres...


Volíem que la Guia es diferenciés de la resta de projectes semblants que podeu trobar. Podríem definir-la  amb la paraula màgica #todogratis, però a la inversa de com s’entén habitualment. VoilàTipus de restaurants que hi surten?


De tot tipus... econòmics , de classe mitjana, uns pocs de classe alta, entenent com a tal, més de 50€ per cap, sense begudes. Presumim de no homogeneïtat pel que fa a llocs descrits. Cada un té el seu moment i la seva circumstància...Com s’ha finançat la seva elaboració?

En tot cas, nosaltres mai hem pensat en treure-li cap benefici econòmic. Ens donem per ben pagats havent-ho passat molt bé, dissenyant-la i fent-la. I també gaudint dels àpats.

Seguirem actualitzant aquesta Guia, a cada canvi d’estació, afegint nous llocs i en conseqüència retirant-ne d'altres. La propera serà la versió d'hivern, que tenim prevista per principis de 2019.

RECORDATORI: No fem publi reportatges. NO SOM...
1 comentari:

  1. molt contents!!!! el feedback que ens va donant la gent és molt bo! fa posar content.... :-)

    ResponElimina