Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 1 de desembre del 2018

Lagman Restaurant. Una grata sorpresa


Lagman Restaurant, està ubicat molt a prop d'Illa Diagonal i és un dels llocs que ens ha sorprés més del 2018. Bon producte, bon tracte i en una sala amplia i còmoda.  


Lagman Restaurant  


Taquígraf Garriga 66  
www.lagmanrestaurant.com 
Tel.: 934 19 69 01  

Lagman Restaurant  


Nova visita dels 3(o+)aTaula”, a un restaurant molt poc conegut, molt poc anomenat, i totalment a cegues, pels tres membres del grup.

Incògnita absoluta i del qual teníem molt poques (per no dir cap) referències. Aquest cop la tria va ser feta pel Ricard i l'escrit d'aquest post, a càrrec de l’Esther, en consens amb tot el grup.
Lagman Restaurant, està ubicat en un local ben situat a les Corts, relativament a prop de l'agradable  Plaça de la Concòrdia i per tant a poques passes d'Illa Diagonal. No es tracta d'un restaurant massa gran, però dona sensació d'amplitud i comoditat, amb taules grans, ben vestides i prou separades entre elles.


La carta de Lagman Restaurant, és prou llarga i ens va costar triar perquè hi havia molts plats que veien de gust. I tal com fem habitualment, vam demanar uns primers per a compartir i ens va costar triar, doncs ens en sortien més de tres!

Com a primers a compartir vam demanar croquetes (tradicions que tenim al grup). A la carta estan amb el nom croquetes de la iaia i va arribar un assortiment. De les 8 que van portar, havien de pernil ibèric, de ceps, de calamars i de rostit. I totes a bon nivell!. Els altres primers a Lagman Restaurant, van ser sardina fumada, damunt de pa d'algues i amb escalivada, que va resultar molt bon plat. I també vieires planxa molt bones, sobre un pa també d’algues i ceba caramel·litzada.I de segons, cadascú el seu. Us ous escalfats amb ceba caramel·litzada, oli de tòfona i patates. També i dels suggeriments del dia, uns linguini amb rossinyols, salsa de foie i vermut i tòfona d’hivern. I escollit de la llista de primers, llom de vaca “rubia gallega”, prou madurada per poder ser tallada fina, com si es tractés de pernil.
la carta de vins de Lagman Restaurant, és de bon nivell i amb força varietat. Vam demanar un vi, que s'ha convertit darrerament en un habitual per nosaltres: El Finca Malaveïna de la DO Empordà, que va oferir el seu bon nivell habitual.

Ens quedava molt poc espai per les postres. Que s'ha de dir que també en tenen un bon assortiment. Vam acabar triant un molt bon pastís de formatge.


El compte. Preu per cap, aproximadament 40 euros, sense beguda. Bona RQP, atès el bon servei i la comoditat de la sala.


RESUM de Lagman Restaurant

  • Bon nivell de cuina
  • Molt bon producte
  • Servei amable i eficient
  • Bona RQP
  • Puntuació ponderada = 7,9 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")