Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 2 de febrer de 2019

Guia 3(o+)aTaula. Versió HIVERN 2019

Nova edició HIVERN- 2019, de la Guia o recull de restaurants de BCN i en la que el hashtag #semprepaguem, descriu la nostra filosofia.

Guia 3(o+)aTaula  


50 restaurants recomanats a BCN  
Descarregar la Guia
Edició HIVERN 2019  

Arriba la versió HIVERN, que esperem segueixi fent créixer el comptador de descàrregues.

Sumant les baixades, de les versions primavera i estiu i tardor, hem superat les 10.000 descàrregues.

Som conscients que el fet de ser gratuïta influeix. Però estem orgullosos d'haver assolit aquesta xifra.

En aquesta trobareu les següents novetats:


  • Tres restaurants que apareixen per primer cop i en conseqüència, tres que «marxen»
  • El mapa conté els noms dels restaurants i per tant és més fàcil fer clic al link
  • A cada pàgina, hem incorporat un botó de retorn al principi, on teniu l'index i el mapa


Com ja hem avançat, la  Guia versió HIVERN 2019, arriba amb tres nous restaurants i en conseqüència amb algunes desaparicions.

Vam decidir un numerus clausus de 50 restaurants i per tant, cada entrada implica una sortida. El nostre criteri, està basat en quins recomanaríem en cada moment, i pel que fa a sortides, també ens basem en opinions d’un reduït grup d’amics, de total confiança en l’àmbit gastronòmic i de la penya #semprepaguem.

Esperem que gaudiu de la Guia i nosaltres seguirem amb el nostre projecte. I per tant ja anunciem que la propera edició, apareixerà just començada la primavera de 2019.



Us recordem els nostres paràmetres...


Volíem que la Guia es diferenciés de la resta de projectes semblants que podeu trobar. Podríem definir-la  amb la paraula màgica #todogratis, però a la inversa de com s’entén habitualment. Voilà



Tipus de restaurants que hi surten?


De tot tipus... econòmics , de classe mitjana, uns pocs de classe alta, entenent com a tal, més de 50€ per cap, sense begudes. Presumim de no homogeneïtat pel que fa a llocs descrits. Cada un té el seu moment i la seva circumstància...



Com s’ha finançat la seva elaboració?





En tot cas, nosaltres mai hem pensat en treure-li cap benefici econòmic. Ens donem per ben pagats havent-ho passat molt bé, dissenyant-la i fent-la. I també gaudint dels àpats.

Seguirem actualitzant aquesta Guia, a cada canvi d’estació, afegint nous llocs i en conseqüència retirant-ne d'altres.

RECORDATORI: No fem publi reportatges. NO SOM...




2 comentaris: