Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 6 d’abril de 2019

Quílez. Si cada barri tingués un així...


Quílez és un restaurant al barri de les Corts, que passa desapercebut, funciona en paral·lel al món de les modes i tendències, però del que surts gratament sorprés.


Quilez  


Plaça del Dr. Ignasi Barraquer, 5  
www.restaurantquilez.es 
Tel.: 933 21 30 10  


El Quilez és un restaurant que existeix des de 1980. Alguns de nosaltres el tenim present de fa molts anys, però típic lloc de barri que si no coneixes expressament o algú et recomana, tendeixes a no entrar-hi.

N’hem descobert uns quants a les sortides 3(0+)aTaula  i n’esperem descobrir uns quants més.

La pregunta que ens fem, és: cada barri té almenys un restaurat d’aquest nivell? Seria fantàstic.

Així doncs, finalment vam decidir anar-hi, i vam fer bé, ja us ho avancem, i vam fer nova visita dels “3 (o+) a taula”. Aquest cop la tria va ser feta pel Ricard i escrit per l’Esther, en consens amb tot el grup.


Restaurant Quilez es tracta d’un local allargat, amb decoració certament estranya i pèl viejuna, ubicat en una plaça ben curiosa al barri de les Corts (quasi darrera l’Illa), ben situat prop de la Diagonal, però amb una sala que funciona de forma impecable, amb un servei excel·lent, nivell de soroll 0 i ens va tocar al taula tocant a la plaça, amb bona llum i molt còmodes.

La carta no és molt llarga, i ja ens està bé, plena de plats força (o molt) clàssics, com veureu, una mica inamovibles, però que vam gaudir moltíssim.

La carta de vins és ben curiosa i amb referències de vins no típics. I ho diem en positiu.

Ens va costar triar força els primers que sempre compartim, perquè hi havia varis plats que ens veien de gust i ens en sortien més de tres! O quatre! Altre cop. I és que portem una bona ratxa… espero no trencar-la d’aquí a 15 dies, que prendrem més riscos…😓

Per beure, vam demanar un DO Terra Alta:  Lo Noi del Saxo, a base d, garnatxa i sirà, que no havíem tastat abans, i ens va agradar força.


Què vam menjar, a Restaurant Quilez?


Com a primers a compartir aquest cop no vam demanar croquetes (sacrilegi!!) i vam optar per modernitzar-nos i demanar canelons!! Ens van venir molt de gust i tan ben servits. Un per cada un. Estaven boníssims. Llauna de callos dels que reben nota alta i unes molt molt destacables carxofes fregides, amb una salsa de mostassa. Molta quantitat, molt bones i ben fregides. Van volar!La ració de canelons, que portaven el nom del restaurant, ja indicava que era de tres i ens van arribar dividits. Un per cada un:


I com plats principals a Quilez


I com a segons plats vam demanar calamarcets de platja a la planxa amb confit de tomàquet, perdiu de caça i vinagreta de bolets i verdura i turbot a la planxa amb samfaina de verdures (on la  samfaina, va ser molt elogiada). Totes tres plats estaven a molt bon nivell.
Al final, de fet, ens quedava molt poc espai per postres, però havíem dinat tan bé, que en vam voler demanar. I la carta era bastant cridanera. Ens en venien de gust varis d’ells, tot i que el sector masculí no és massa de postres en volien sí o sí!

Vam demanar un excel·lent crumble de poma i gelat de nabius i un molt bon gelat de crema catalana amb coca de vidre.I finalment el compte...


Preu per cap, aproximadament 30 euros, sense beguda. Excel·lent RQP.


RESUM de Quilez

  • Bon nivell de cuina
  • Bon producte
  • Excel·lent servei, proper i professional
  • Molt bona RQP
  • Puntuació ponderada = 7,9 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")
Finalment, si voleu veure les opinions particulars, del Jordi i del Ricard, als seus respectius blocs, feu clic a