Pervers, relativament nou a BCN, amb plats curiosos i ben interessants i pel moment amb molt bona RQP. I amb una de les terrassetes prèmium de BCN, quan el temps ho permet..
Una nova trobada de 3(o+)aTaula, amb tria a càrrec del Jordi i el post escrit pel Ricard, amb consens amb el grup.
Ja a la darrera trobada, vam decidir abandonar la cerca de llocs vintage amb bona cuina. Ens vam animar amb alguna troballa, però portem un parell de fracassos i no volem arriscar més. Al cap i a la fi, l’objectiu de 3(o+)aTaula, és passar una bona estona anant de manera anònima, pagar sempre i publicar les sensacions.
De cara al futur, vam decidir continuar amb la cerca de llocs nous, però també anar revisant d’altres que tenim publicats de temps i en els que sabem gaudirem. Per tant és un canvi de rumb, doncs fins ara a nivell de grup, no havíem repetit cap restaurant publicat.
I aquest cop el Jordi es va animar amb Pervers, una de les novetats a BCN, que les cròniques deixen ben parades. Però que per altre banda i a través dels nostres «serveis d’intel·ligència», sabíem que pot comportar sensació d’aclaparament quan està ple.
Vam tenir la sort /desgràcia d’aterrar allà just abans de que comencessin vacances i ja en agost. I dic sort, perquè un migdia d’agost a les 14h, el lloc no estava ple i per tant ni aclaparament, ni soroll i vam estar ben servits.
La part negativa, va ser que no tenien tots els plats de la carta, però ho entenem perfectament. Ens feia gràcia per dir un exemple, el plat anomenat Greixonera de caminants, que anava de peu de porc, però va ser un dels damnificats. En tot cas res a dir, que just previ a vacances, faltin alguns plats.
Que ofereixen a Pervers
Que vam demanar i compartir
Les avantatges (per la cuina) de tot a compartir, és que plat que surt de cuina, plat que arriba a la taula. I per tant no busqueu una seqüencia lògica a l’ordre de publicació.
El primer hagués estat aquest, que de fet vam demanar com entreteniment, mentre esperaven el tercer component del grup: Cruixent de morro, per cert molt bo, pels que mengem aquestes coses.
Però el plat va arribar junt amb aquesta altre colla: El Hummus amb crudités de temporada, el fetge de bacallà fumat i el pa de pessic de sobrassada amb sardina fumada. I ens vam anar fent l’ordre nosaltres 😉
I ja com a postres o quasi com companyia dels cafès, que vam prendre a la terrassa, van arribar aquests 3 bunyols de xocolata.
Els vins a Pervers
La carta no és àmplia però en canvi, està ben escollida al nostre criteri. Vam triar aquesta carinyena de la IGP Côtes Catalanes. Una explotació que un cop més ens mostra les bondats de la Catalunya Nord, pel que fa al tema vins. Mostro l'etiqueta posterior, perquè oferix més informació.
L’explotació, està a mig camí entre el mar i els altiplans del Capcir i de la Cerdanya, a una alçada mitjana de 500 metres. El vi ens va encantar, dins la gamma de carinyenes assequibles.
Conclusions / Reflexions
Pervers, és un lloc que promet i d’aquells que voldries tenir a prop de casa per fer més d’un sopar informal i sense cremar la VISA.
No responem del local en dia punta. Nosaltres el vam provar en un moment sense aglomeració i per tant, ni soroll, ni aglomeració ni servei atabalat.
I excepte en dies de fred, que BCN, tampoc en té tants, la seva terrasseta a la plaça lateral, tocant al Parc Monterols, pot ser una petita meravella.
I aquest és el tiquet. Econòmic per a 3 i més si li resteu els 10€ de la cervesa i les copes del cafè...
RESUM de Pervers
- Un lloc que ens va semblar força original
- Bon servei i bon tracte
- Plats curiosos
- RQP de les bones que es poden trobar i més per aquella zona
- Per tant, el recomanem sense dubtar