Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 19 d’octubre del 2019

La Xarxa

La Xarxa, del grup Varela, és un restaurant amb poques taules, que destaca per la qualitat de les matèries primeres i el bon tracte..  

La Xarxa   


Via Augusta 115, (cruïlla Brusi)
grupovarela.es/la-xarxa/ 
Tel.: 932 00 13 48  


Nova trobada de 3(o+)aTaula, amb la tria feta pel Jordi. I aquest cop amb el grup al complert.

Coneixíem La Xarxa de manera individual, però mai havíem anat els tres, amb la intenció de fer una trobada de grup i la conseqüent publicació al bloc comú.

La Xarxa, és un local reduït amb no masses taules, ben conegut per les seves bones elaboracions i tracte, però a l’hora temut per la seva sonoritat, que en funció dels veïns de taula que et toquin, poden donar-te el dinar.

Pertany al grup Varela, igual que l’Estupendu, la Bodega La Puntual i evidentment el Casa Varela.

Que podem trobar a la carta de La Xarxa


Ells mateixos ja anuncien cuina de mercat, cuidant especialment les matèries primeres, amb bones elaboracions i sense complicar-les gaire.

Tenen també suggeriments del dia, als que cal parar atenció. De fet dels plats que veureu a la següent secció, més d’un pertany als suggeriments.

I a banda dels plats que vam demanar, tenen una oferta que d’entrada ve de gust. Uns bons exemples poden ser els Macarrons farcits de galta en el seu suc, el steak tàrtar , els calamars a la planxa amb tinta i all i oli escalivat o el melós de cua amb cremós de patata.

Que vam demanar


Com és habitual en nosaltres, vam optar per a compartir 3 plats inicialment Les seves excel·lents croquetes de marisc, també tres “Tacos” de llagostí amb “pico de gallo” i maionesa d’ají i la truita lletja de rosinyols feta al moment, de la que podeu veure dues imatges: arribada a la taula i finalment servida sobre pa.

Els tres plats molt del nostre gust i destacant especialment el “Taco” de llagostí.

Ja com a plats principals vam optar pel cap i pota amb cigrons, que ens van oferir servir-lo en dues mitges racions, al veure que a dos dels components del grup, ens feia gràcia aquest plat. I per tant els sepionets planxa amb mongetes de ganxet, també van arribar en mitges racions. El tercer principal, va ser un plat de rovellons.

Vins i postres a La Xarxa


La carta de vins, no ens va fer massa el pes, pel fet de trobar masses vins espanyols en relació als catalans. Potser el barri obliga i més després d’haver vist l’ambient, però en tot cas i al nostre criteri, suspens en carta de vins. Vam prendre aquest DO Montsant, un bon conegut del Celler de Capçanes.I pel que fa a les postres, ens vam deixar recomanar i van arribar aquestes dues, que la secció especialista en aquest apartat, va valorar prou bé. Torrija i Pastís de formatge.
Aquest va ser el compte, que ve a sortir uns 30€ per cap, sense comptar el vi.


RESUM

  • Local petit amb no gaires taules
  • Servei molt amable i professional
  • Platets ben resolts
  • Bona RQP
  • En conseqüència recomanable, però avisats esteu del risc de soroll
  • Puntuació ponderada =7,2 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")