Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dissabte, 28 de desembre del 2019

Majide. Bona cuina japonesa a preu correcte


Majide és un restaurant que pertany al grup Shunka, sent per tant suficient garantia de qualitat i bon producte. I preu més que correcte si no se’ns va la pinça al demanar.  


Majide  


Tallers, 48  
web Majide 
Tel.: 930 16 37 81  


Majide va ser dels primers restaurants visitats pels 3o+aTaula i feia temps per tant que no fèiem una revisió conjunta del lloc. Tria feta pel Ricard, que sembla voler tornar a fer la majoria dels llocs de la Guia dels quals no tenim noticies.

Com diem a l’inici, pertany al grup Shunka i és per tant una garantia suficient del nivell de cuina (com les seves albergínies amb miso) i producte (com el toro) que et trobaràs allà.

A la porta d’entrada ens trobem amb les clàssiques cortines de les “izakayes” que donen accés a l’interior del restaurant que és d’estil japonès clàssic, obert i amb fustes de colors clars.

També podem observar la barra quadrada amb capacitat per uns quants comensals que poden veure les elaboracions a la cuina vista.


Que podem trobar a la carta del Majide


Majide té una carta força llarga on figuren les seves especialitats, entrants, pastes, tempures, arròs, carns, peixos i els lògics apartats de sushi, maki i sashimi.

També tenen un menú de migdia de dilluns a divendres per un preu molt competitiu parlant de cuina japonesa, així com un menú de degustació que val molt la pena per uns 65 €.

Que vam demanar


Tots els plats triats van ser compartits com acostuma a ser la filosofia d’aquesta cuina. Vam triar un Unagi No Tamago Tofu que ve a ser un fregit d’ou amb anguila on predominava més el tofu que no pas l’anguila.


Continuant amb una Tempura de Kokotxes de Lluç amb Salsa de Prunes, que ja havíem tastat a l’anterior visita i que pensem és un dels plats imprescindibles d’aquest restaurant, i un deliciós Tataki de Verat amb Salsa Ponzu.Majide té també preparacions de les mítiques del grup Shunka com són les seves Nasu Dengaku o albergínies fregides amb miso (pasta de soia) i que creiem que són també indispensables de demanar.


I per acabar i omplir una mica la panxa, un assortiment de diferents tipus de sushi, començant per uns espectaculars Uni Gunkan (encara que a la seva carta figuren com Uni Nigiri) i uns Kani Uramaki (cranc i alvocat) i uns Spicy Tuna Uramaki (tonyina picant).Les postres a Majide


No destacaríem pas Majide precisament per aquest apartat. Mitja dotzena de referències de les quals tampoc ens venia cap de gust i que vam acabar descartant.

El celler


Vam escollir un vi negre de la D.O. Montsant. Un Orto del Celler Orto Vins.

Que vam pagar?


Sense comptar les begudes, el compte no va arribar als 30 € per cap. Un preu més que acceptable tractant-se d’un restaurant japonès del grup Shunka. Però hem de tenir en compte que per poc que ens despistem, podem pagar més del doble d’aquesta quantitat.


RESUM

  • Zona cèntrica
  • Cuina molt ben elaborada i producte de gran qualitat
  • Servei atent
  • Preu correcte, si no ens passem
  • PUNTUACIÓ PONDERADA = 7,4 (d'acord amb els 12 paràmetres que comentem a la pestanya "Els nostres principis")