Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

dimarts, 18 de gener del 2022

Llista de restaurants BCN recomanats per 3(o+)aTaula. Maig 2022


El 7 de març de 2020, vam publicar la nostra darrera visita conjunta.  Just després començava tot el drama de la pandèmia. Pràcticament dos anys després, hem reprès les trobades per tal de mantenir actiu el nostre llistat de llocs recomanats.

LLISTAT DE LLOCS RECOMANATS A BCN   

Llistat Primavera 2022  

Dos anys després de l'aturada, tornem amb un nou format. A partir d'ara en lloc d'anar publicant els llocs visitats de manera periòdica, ens limitarem a mantenir actualitzada la nostra llista de llocs recomanats.

Dels 50 que teníem a principis de 2020, alguns d'ells ha desaparegut per diferents motius.  I a partir d'ara ens limitem a una llista d'uns 50 llocs a BCN, que considerem recomanables i que hem visitat recentment en grup o fins i tot a nivell individual.

Les entrades que ja teníem en aquest bloc, les deixarem actives com curiositat històrica, però a partir d'ara ens trobareu a les següents adreces.

Podeu descarregar-vos la llista fent clic a,I al nostre INSTAGRAM @tresomesataula,