Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

Principis

1- Directius
2- Criteris de puntuació
3- Estatuts

1-Per quines directius ens regim?


La decisió de quins restaurants anem visitant, la fem per consens a partir de les informacions que anem llegint per les xarxes, premsa escrita i perquè no, el boca boca tradicional.

La nostra filosofia d'actuació, no diferirà massa de la que ja seguim en els nostres blocs personals i en el dia a dia.

Evitem anar a llocs que ens conviden i ho fem bàsicament per dos motius...

El PRIMER és que si acceptem una invitació, tenim clar que aquell dia tot anirà rodat... Una taula tranquil·la, ben servits, amb explicacions i els plats en el seu punt perfecte... I  clar, llavors explicaríem una realitat paral·lela...

El SEGON és que això de les invitacions, és un joc a canvi que es parli del lloc i a més que se'n parli bé... És una de les publicitats més econòmiques que hi ha, doncs donar de sopar a una colla d'Instagramers o blocaires, té el cost que té.


Aquí NO ens hi trobareu pas ....!!

Tampoc anem a llocs pensant que seran un fracàs -no ens agrada llençar els diners- com algú pot arribar a pensar. Però és el perill que tenen els llocs recent inaugurats, dels que llegeixes tres o quatre informacions 'exciteds', vas allà de bona fe i surts pensant.... uffff... I ens ha passat...

2-Els nostres criteris de puntuació

Sempre és un compromís decidir una puntuació numèrica per la subjectivitat que comporta i per aquest motiu, hem fet un disseny que expliquem tot seguit.

Els 3 participants al dinar, puntuem de manera independent, cada un dels paràmetres, als que s'apliquen uns determinats pesos, per ponderar la valoració global. Els 8 PARÀMETRES que hem utilitzat per la valoració dels 12 primers restaurants són,

Decoració del Local, Comoditat del local, Il·luminació, Parament de la taula, Qualitat de les copes, Nivell de servei, Nivell de cuina i RQP.

Apliquem diferents pesos a cada un dels 8 paràmetres. Per donar una pista direm que el paràmetre nivell de la cuina té un pes  del 55% i el de RQP, del 10%. 

De cara a properes valoracions, ampliarem els paràmetres amb 4 més: Sonoritat, Postres, Carta de Vins i Qualitat dels Cafès


3-Estatuts


I si voleu saber-ne més, sempre podeu fer una ullada als nostres estatuts...