Tres(o+) a Taula

Amb periodicitat quinzenal, fem vistes a restaurants, dels que publiquem una breu ressenya als nostres respectius blocs i amb un enllaç aquí, on fem una crònica amb el punt de vista conjunt.

Qui_Som

Participem en aquest bloc l'Esther Meya, el Jordi Castaño i el Ricard Sampere. Tres amics amb perfils molt diferents, però que ens uneix l'afició a la gastronomia i el sentit de l'humor... Aquí teniu una breu presentació de cada un de nosaltres...


Esther


La Meya és advocada, jalona (no en quantitat), llepafils, toca nassos i una mica
(bastant) rottenmeier. S’ho passa pipa descobrint restaurants nous i detesta
repetir. Diria que és addicció ja... Repetir li genera ansietat.I tot plegat va
començar com a fan del bloc del Ricard. Ja fa uns anys. I l’amistat virtual va
donar pas a col·laborar a www.restaurantscat.cat  i a conèixer el Jordi i, tatxan, jalant jalant “3 o + a taula”.

Jordi


El Castaño és economista (o més aviat pretén ser-ho) i actualment intenta tirar
endavant una empresa de serveis informàtics i desenvolupament de software. Dedica
el seu temps lliure a experimentar a la cuina, estant ja de tornada cap a la cuina
tradicional de tota la vida, i sempre que pot intenta descobrir nous llocs on menjar
bé i a preu raonable, fet aquest complicat vivint en una ciutat tan “moderna”
com Barcelona. El seu blog és més una mena de recordatori dels llocs que visita i
de les receptes que més li agradaven preparar pels seus. 

I segons comenten, és l'encarregat de posar seny al grup, però qui el coneix una
mica més, no pensa pas el mateix...  


Ricard

Lo Sampere (alies Ricard), és un  físic reconvertit a informàtic, bastant rodat per la vida, recentment retirat del món laboral i que ha optat de fa uns anys, per dedicar-se a estranyes aficions com poden ser la gastronomia i el món dels vins, en lloc de dedicar-se a tasques de més nivell com donar de menjar als coloms i fer visites d'obres.

Conegut com polèmic i detestat per molta gent del món dels  #panxa_agraïts i #palmeros, que no volen entendre el seu estrany, àcid i peculiar estil d'humor.